Instagram Share: NW Bulgaria 保加利亚西北部

Shared first on our Instagram travel account Thursday 15th August 2019 • 2019年8月15日星期四,我们Instagram旅行帐户分享的

https://www.instagram.com/pedallingcontinents/

📍 North West Bulgaria

Travel Tip: August in north west Bulgaria is a good time to pick fruit off the road. We’ve been busy eating, cycling, eating, cycling until our tummies are full. So far we’ve found apple, pear, blackberry, and many types of plums.

📍保加利亚西北部

旅行提示:8月在保加利亚西北部是一个在路上采摘水果的好时机。 我们一直忙着吃东西,骑自行车,吃,骑自行车,直到我们的肚子已经满了。 到目前为止,我们发现了苹果,梨,黑莓和许多类型的李子。


本文系作者 @ 原创发布在 Steem中文社区。未经许可,禁止转载。

喜欢()
海报
评论 (0)

请登录以参与评论。

现在登录…
热门搜索
pushpedal
特约作者
179 文章
1 评论
5 喜欢
Top