Camping in our very own cave 在我们自己的洞穴露营

Shared first on our Instagram travel account, please give us a visit! • 欢迎来到我们的Instagram旅行帐户

https://www.instagram.com/pedallingcontinents/

📍 Mostar, Bosnia and Herzegovina

We camped in a little cave by the Neretva River. It was a local recommended spot and we really liked it. On the way there we walked passed many fig trees so we got our daily fruit intake!

📍 莫斯塔尔, 波黑

我们在内雷特瓦河的一个小洞穴里扎营。 这是当地推荐的地方,我们真的很喜欢它。 在我们走的路上经过许多无花果树,所以我们每天吃了水果!


[//]:# (!steemitworldmap 43.432314 lat 17.858024 long d3scr)

本文系作者 @ 原创发布在 Steem中文社区。未经许可,禁止转载。

喜欢()
海报
评论 (0)

请登录以参与评论。

现在登录…
热门搜索
pushpedal
特约作者
183 文章
1 评论
5 喜欢
Top